Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 ile waży milczenie twoje ważyło dużo nasz świat przykryło chmurą i już nie słyszę ciebie a jednak było warto przyjąć kruche reguły przecież wiedziałem z góry że grasz znaczoną kartą w pamięci tamte chwile gorące i upojne nasze wieczorne wojny żadna nie dała tyle niestety brzmienie ciszy zdobyło naszą przestrzeń dlaczego - dalej nie wiem może kiedyś usłyszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 6
Gabrys Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 A ile waży usłyszenie ?
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapytaj głuchego.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Witam - zgrabny wiersz Andrzeju - kupuje zauroczony. Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Dzięki Waldemarze. Niech moc będzie z Tobą i życie przygodą a lekiem na zdrowie poezja co w Tobie codziennie buzuje oraz konserwuje. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Bardzo dobry, poruszający wiersz, co u Ciebie jest standardem, ten też z żalem w tle. Pozdrawiam. M
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @Marek.zak1 Dziękuje Marku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardziej widzę siebie w kabarecie, ale może to nie ten kabaret jest mi dany. Pozdrawiam i dziękuję
duszka Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam wrażenie, że są różne rodzaje ciszy.., w zależności od tego, jakie wydarzenie ją wyzwoliło, co stało na jej początku. Cisza według mnie też mówi, ale na różne sposoby... Może trzeba sie tylko nauczyć jej języka. Refleksyjny, zabarwiony nieco smutkiem i skłaniający do refleksji wiersz. Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są. Masz rację np. "Cisza taka jak ta" Dziękuję i pozdrawiam 2
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 @Dag Dokładnie tak. Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi