Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) samotność nie musi nudzić zmuszać do płaczu dokuczać może być delikatna - jak babie lato łąka czy tęcza być uśmiechnięta - jak słońce ciepła ba rozumiana samotność to nie kara to wypadkowa życia nie wstydzi a jeżeli już to tych którzy się jej wstydzą nie rozumieją Edytowane 2 Października 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
duszka Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm.., Waldemarze, pierwsze cztery zwrotki bardzo mi przylgnęły do serca, ale dwie ostatnie - mniej... Przedostatnia powtarza według mnie już wyrażoną wczesniej treść, a ostatnia - jej zaprzecza... Dla mnie wiersz najlepiej kończy się na "samotność to nie kara / to wypadkowa życia. Ale to tylko moje wrażenia, niekoniecznie słuszne. :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @duszka - no tak - po analizie ostatniej się pozbywam - dziękuje za orzeźwiający komentarz. Ciekawego popołudnia życzę. 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba ć zjadłeś.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no faktycznie - już poprawiłem - dzięki za czytanie i czujność... Pozd.
Lahaj Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar twoj patent na pisanie czyni ze mnie słup soli. Z jednej strony dziecinne obrazowanie i a z drugiej strony myśl: „nie to nie może być tylko tyle, za tym musi się kryć jakas głębia” i tak wciąż na nią czekam pozdro
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @miauczenie owies - dzięki za czytanie. Pozd.
M_arianne Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Fakt, trochę refleksyjnego spokoju przydaje się, zwłaszcza ostatnio, ale chwilami może czegoś odrobinę zabraknąć. Samotności nie znam, znam osamotnienie. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuję Marianno - Udanego dnia życzę. @Allicja - @dmnkgl - dziekuje wam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi