Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Przyjdzie ten dzień rozwiniesz skrzydła marzeń nocą ciała zagrają rytm gorącego walca porwie do tańca skończy się sen jasny wstanie poranek poznasz uroki razem wzburzona pragnień rzeka przestanie czekać porwie was nurt wyżłobi nową trasę popłyniesz już inaczej nowe skosztujesz lądu zadowolony niebo bez chmur warto kiedyś zobaczyć z Amorem tango tańczyć przypomnieć to co trudno lepiej późno niż później Edytowane 21 Września 2020 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji) 6
duszka Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 ... i może też "przypomnieć sobie to co trudno".., to dla mnie w miłości jest chyba nawet wazniejsze od "zapomnienia"... Przyjemna ta lekkość Twojego wiersza :) Pozdrawiam. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Duszko. Zmieniłem. Jestem chyba statystyczny samiec - nie potrafię ładnie skończyć. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Było ładnie :) Ale przyznam szczerze, że teraz dla mnie jeszcze ładniej. :) . Edytowane 21 Września 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @duszka No to jest Nas dwóch. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Fajny tekst. Życzę peelowi tych atrakcji jak najszybciej. Ten tytuł to na pewno pamiętasz świetny film z genialnym Nicholsonem. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @Marek.zak1 Ten i mój ulubiony. Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @Andrzej_Wojnowski Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Andrzeju, popatrz przynajmniej jedno mi się spełniło.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 @[email protected] Drugi taniec raczej nie kręci Choć ostatnie, ono zawsze dla Nas pierwsze,pamiętliwi wspominamy - zimne dreszcze.Choć ostatnie, do dziś trzyma na uwięzi,proszę nie mów, że Cię drugi taniec nęci. ale są wyjątki ślepy wzrok odzyska miłość krzywo kroczy ale może wszystko Pozdrawiam 1
M_arianne Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) @Andrzej_Wojnowski Lepiej, niż wcale. Zawsze uruchamiają się jakieś nowe... strefy myśli w głowie. Kiedyś tam - po latach - przypomni się chwila, jak znalazł. Pozdrawiam. Edytowane 21 Września 2020 przez Marianna- (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba że jest wyśniona i z tęsknoty kona i nie jest to zapatrzenie. Dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi