MIROSŁAW C. Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 do pokoju z ulicznych latarni wpadło trochę pomarańczowego blasku wreszcie zrozumiałem co znaczyły jej słowa poznaj moje wnętrze jak pająk zwisający z sufitu w końcu mogłem złapać oddech i westchnąć z podziwu czuły na znaki przyrody prostuję na niebie ścieżki życie nabiera lekkości 4
Pan Ropuch Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) @MIROSŁAW C. Czasem tak się człowiek zakręci z tym życiem i w nim, że byłby na przykład w stanie zapomnieć, jak bardzo lubi kogoś czytać. Lubię Pana czytać Panie Mirku! Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
MIROSŁAW C. Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @Pan Ropuch Miło mi, dziękuję.
PuszKin Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Ach ta nieznośna lekkość bytu. Do "poznaj moje wnętrze" było intrygująco. Potem coś się posypało. Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez PuszKin (wyświetl historię edycji)
MIROSŁAW C. Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @PuszKin Ok. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Podoba się wyjąwszy tytuł :) jakby nieco przekombinowany ...
MIROSŁAW C. Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może. Dziękuję za komentarz.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby "nieznośna lekkość bytu" Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi