Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 24 Maja 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Czasem gubię się w półsłówkach, w pół tonacjach i półcieniach. Kiedy karmią mnie półprawdą, to wychodzę od niechcenia. Czasem biorę za półdarmo i oddaję połowicznie. Zdarza mi się o północy, tworzyć w półśnie wersy śliczne. Często pytam się półszeptem, czego pragnie ma połówka. Zatrzymując się w pół kroku, żeby nie wyjść na półgłówka. 13
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 znakomite!! a połówka chce połówki cała płonę nie dla żartu ma połówka wstaje z łóżka i połówkę taszczy z barku Pozdrawiam 1
Gość Franek K Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Bardzo fajne, tylko konsekwentnie półtonacja też chyba powinna być w kupie. No i brakuje mi półgłosu :) Pozdrawiam. FK.
MIROSŁAW C. Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @lena2_ W połowie dobre, w połowie bardzo dobre :)
beta_b Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 To jeszcze, na siłę - ale z motywem: Przepołowię bochen chleba i półlitrem poczęstuję, na półzadku przycupnięta w połowinę się wpatruję. Fajny, bb 2
Pan Ropuch Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 @lena2_ Super! krótko i na temat bo po półtoraku ;) Pan Ropuch
lena2_ Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Bardzo dziękuję :))) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi