deli s Opublikowano 7 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Na firmamencie szkoły z poszukiwań przeznaczenia biało-szary posąg – to ja wybudowany z okazji święta przybyłych zaszczytnych gości -ze znakiem zapytania. Trzy słowa uciętych powitań bez naznaczonego błędu - wątłej gałęzi. W pokładach przemilczanych czynów, odpowiedzialności pochylam poświęconą głowę z nieomylnym słowem - łez sprzed prób. Nie czuję... że jestem swoją własnością. W sprzedanym tańcu sztucznych zachowań ożywiam się strachem kompromitacji i karą zaszczytnych osobistości. Naznaczony na ojca nieomylnego scenariusza zaszczytu staram się być gwarancją świadomości spełnionego wydarzenia pod hasłem – „Pełna gotowość” na wszystko
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Deli_S - czyżbyś był patronem tej "budy" - to pierwsze mi przyszło na myśl pozdrówko MN
deli s Opublikowano 7 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 kiedyś którejś tam chwilowo byłem posągiem-wizytówką i pracownikiem uczniowskim, to tyle chyba jakichkolwiek skojarzeń? mam nadz.że nie pozdro....
Rekomendowane odpowiedzi