littlebirdsaved Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 skąd we mnie to pragnienie żeby mnie czytano to tak jakbym chciała rozebrać się przed wami do naga ściągnąć nawet biustonosz i majtki żebyście mogli zobaczyć pryszcza na plecach wysypkę pod pośladkiem skąd we mnie to pragnienie żeby pisać pokazywać rozstępy nierówne piersi pieprzyka na brzuchu i włosy odrastające pod pachą skąd w was to pragnienie żeby patrzeć tak że nawet teraz nie możecie przestać się gapić na spuchnięte oko i krzywe kolano 4
Natuskaa Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Może chcemy wiedzieć, że nie tylko my się zmagamy z krzywiznami, że jest nas więcej :) Fajne to. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odważnie, śmiało i z dystansem, ale co najważniejsze prawdziwie i szczerze. Tak już mają ci 'pisaci' ;-) Pozdrawiam.
fregamo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 @littlebirdsaved wiesz... możesz pisać do szuflady. A tak poważnie to odwieczny dylemat. Tu przynajmniej możesz się czegoś nauczyć, wymienić doświadczeniami a co też nie mniej ważne to spotkać sobie podobnych. Pozdrawiam
Antosiek Szyszka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odpowiedź jest prosta bo ja jestem tylko jeden . The one ! Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Antosiek Szyszka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Witam - no faktycznie odważny tekst - czuć szczerość. Pozd.
ais Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Człowiek, jako zwierzę stadne, szuka sobie podobnych. Najbardziej obnażając to, co powinien chronić. Duszę. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi