Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 żyły nie-tętniące spękane karminem w liściach klonu szukałam garnca złota - na koniuszkach wszystkich zmysłów oburzony szelest podeszwy grzęzły trupem - szlam próżności jesienna Golgota ma swój sentyment wstydem pękają kasztany
xx Ines Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Bardzo ciekawy, chyba głównie przez takie zwroty jak: "- na koniuszkach wszystkich zmysłów" "wstydem pękają kasztany" Ale cały jest moim zdaniem dobry! Gratuluję!
Amras_Elensar Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Kolejny ciekawy wiersz, przezwyczaięłm już się... Jak najwiecej takich powodów do mojej rutyny:) W tym wierszu jest wiecej liryzmu niż w poprzednich. Za to wiekszy plus:) Jest też w miarę łatwy w interpretacji. NIe jestem do końca pewien o co chodzi z tym karminem, wiem że to barwa, czy chodzi o niektóe grupy społeczne i stereotypy do nich dopasowywane??? Pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Kolejny ciekawy wiersz, przezwyczaięłm już się... Jak najwiecej takich powodów do mojej rutyny:) W tym wierszu jest wiecej liryzmu niż w poprzednich. Za to wiekszy plus:) Jest też w miarę łatwy w interpretacji. NIe jestem do końca pewien o co chodzi z tym karminem, wiem że to barwa, czy chodzi o niektóe grupy społeczne i stereotypy do nich dopasowywane??? Pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przepraszam, Dodalem dwa razy to sam... Eh... komputery;)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 jak zwykle wspaniale, a tymi pękającymi wstydem kasztanami po prostu mnie ujęłaś Agato pozdrawiam JJK
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dzięki za tak pozytywne komentarze, co do karminu- dosc intensywny odcień czerwieni:) Trzymajcie się ciepło:) Pozdrawiam Agata
pan_ktotam Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 za zakończenie masz wielkie plusicho ode mnie... /ktotam
Mea Liberta Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jesienne wyznanie winy... to tytuł... toprowokacja... to tygryski lubią najbardziej... to pech? chyba dla innych;) Pozdrawiam:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 to mi niespodzianka... to mi poprawilo humor;) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi