tworczyni_ Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Kim on jest? Kim ten chłopiec w tłumie? Kim on jest? Nie wiem, ale wydaje się że go lubię W koło pełno ludzi, chodzą w tą i tamtą Nie zwracam uwagi na sylwetkę żadną Jego jest wyjątkiem serce kłóci się z rozsądkiem Niemożliwe przejść obok niego obojętnie Czując jego zapach grunt mi mięknie Oczy nie chcą słuchać i uciekają w jego stronę Ale kiedy spojrzenia się spotkają rozum zabiera mowe On jest wszystkim co najlepsze Ale wszędzie panny stokroć piękniejsze Czy możliwe żeby dzień pokochał noc? Nic podobnego nie zadziała na to żadna moc Tak jak słońce nie może spotkać gwiazd Tak nigdy nie będzie historii wspólnych nas Ja z zapartym tchem wciąż będę patrzeć w jego stronę I tak już pozostanie póki tylko mogę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Maja Cyman Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 bardzo mi się podoba:))ZDróweczko!!
tworczyni_ Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 @Maja Cyman pozdrawiam :D 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Słońce, to też gwiazda. Pozdrawiam
tworczyni_ Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 @Sylwester_Lasota będe pamiętać ::)
Rekomendowane odpowiedzi