Nata_Kruk Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 Olo, dzięki za Maleńczuka, ma fajne pomysły... tego o przyjaciołach, nie znałam, wsyłuchałam całość. Aris, to co dałeś, bomba.! a ja... 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Arsis... zostało mi tylko odłożyć a/a... nie da rady wszystkiego "przemielić" w tej chwili. Dzięki. Ode mnie... 2
OloBolo Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 @Nata_Kruk jeszcze musi być Jacques Brel: i....Charles Aznavour: 3
Annie Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) La Boheme, zmierzyłam się kiedyś tutaj z tym tekstem :) Edytowane 12 Maja 2022 przez Annie (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to całkiem nieźle, pamiętam :) 2
Annie Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janko, masz pamięć jak słonie :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 @Annie pamiętam, bo to chyba ja "La Boheme" wrzuciłem i Twoja wersja tekstu naprawdę mi się podobała. Tak więc ze słoniem, to może jedynie skład portcelany mógłby mnie łączyć ;)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Wysłuchałam tylko po 10 sekund... CZAS.... Annie, Tgeo, o czym piszesz, nie pamiętam, może kiedyś.... Daliście świetne kawałki muzyki, zabrałam do "biura" .. a/a... wysłucham, ale już chyba nie dzisiaj. Olo... ba.. oni obaj musieli się pojawić, zacni wolakiści.!!!! Podaję Wam.. Julię... i jej, dla mnie, cudo. 2
Annie Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janko, nie przesadzaj bo doniczek zabraknie ;)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczególnie polecam, bo tu są jaja 1
Rekomendowane odpowiedzi