_M_arianna_ Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Bez łez, wyrzutów sumienia, "wymazałam" - reset - czyste. Tamte listy, i wspomnienia, ustawienia - klik - fabryczne. Zapisałam jednak... zdjęcia, by spoglądać sobie na nie, Nim przeminie długa zima, zanim lato znów nastanie... I świat cały bzem zakwitnie. Edytowane 30 Listopada 2023 przez M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_arianna_ Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ach, ach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beta_b Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Proste, równe, motyw znany ale tekst bez pretensji. Nie mam specjalnych skojarzeń z gniotem. 3To jakby ktoś na mleko powiedział banał. bb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dima Kartonof Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_arianna_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @beta_b Tak, to stwierdzenie bezpretensjonalne. Dziękuję za wgląd. Pozdrawiam :) @Dima Kartonof Dziękuję :) Miło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 nie mogę się doczeka kwitnących bzów w Łazienkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_arianna_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @valeria Wow! Dokładnie... Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wtedy nowe zdjęcia kliknę. Dobra metoda. Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_arianna_ Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Andrzej_Wojnowski Pozdrawiam wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Taki reset, to świadoma i konkretna decyzja, czasami takiej trzeba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_arianna_ Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @Nata_Kruk Też tak myślę. Dziękuję i pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi