natalia Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 wisiennym szeptem barwisz usta czarcie uśmiechy fruwają od do ścian waciane myśli plączą ręce i języki temperatura rośnie tracisz harmonię zapachy mieszają w kolorach ścienny taniec cieni przyjmuje postać szaleństwa potknięcia bolą jak świeżo darta skóra płaczesz? dopiero zaczęłam Cię poznawać
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 jej - co za barw ciepłość weź się na mnie nie złość bo spytam - myślom dając sio czy to początek poznania czo? pozdrówko MN
natalia Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 właśnie tak Messa :) Bezet, cieszę się :)
czarna Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 "zapachy mieszają w kolorach" - śliczne Natalia jak zawsze subtelna i urocza... pozdrawiam
Arena Solweig Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Subtelne poetyckie podejście do tematu – czołem biję. ”dopiero zaczęłam Cię poznawać” Pozdrawiam Arena
natalia Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Dzięki za dobre słowa dziewczyny :)
Rekomendowane odpowiedzi