iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 pech. wielki tłusty zabiedzony drżący mały figlarny czorcik chce, żeby to głaskać. ok, głaskam tulę całuję głaskam głaskam tulę całuję głaskam głaskam głaskam tulę całuję głaskam głaskam głaskam głaskam głaskam głaskam głaskam głaskam... zagłaskany :)
TakitamWpis Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dowcipny erotyk? ;)
jan_komułzykant Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 mój pech nieugłaskany właśnie się objawił, przed chwilą odstawiłem samochód do warsztatu - jak to robisz z włosem, czy pod włos? :)
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Janku do mnie się też taki jeden peszek przyczepił Ja w przeciwieństwie do Ciebie lekko go podgryzam :-) :-)
Lahaj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Bardzo dowcipne i pomysłowe. Żółwik
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) A takiego przypuszczenia się nie spodziewałam :) nie było moim zamiarem, ale teraz jak czytam pod tym kątem...oj... chyba jestem trochę pruderyjna ;) A swoją drogą erotyk zawsze jest do w cipny, nawet jak jest bardzo poważny :) Zdrówka Janku, mnie 3/4 dnia minęło bezproblemowo (szok!), ale kiedy chciałam wyjść po południu "na miasto" zablokowała mi się szafa przesuwna, gdzie mam wszystkie ubrania! Na szczęście pomogła zwykła miotła, taka, na której pono latają czarownice... :) Trzymam kciuki za samochód, w warsztacie sami fachowcy (dokładnie jak na poezja org. :)), więc spoko. Koty zawsze z włosem :), z nimi trzeba uważać ;) No nie przesadzajmy ;) Ale żółwik jak najbardziej
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 A widzisz, czasem człowiek sam nie wie jakie "bezeceństwa" mu po głowie chodzą i nieświadomie je wypisuje ;) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie :)
jan_komułzykant Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... krakowski spleen? Jaś czy Marysia? ;)) Mnie nie pomogła, jutro ganiam na piechtę - fachowcy? ;p
iwonaroma Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę ruchu nie zaszkodzi ;) Oj, biedny....
Rekomendowane odpowiedzi