Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Wszystko byłoby okej, gdyby nie te przeklęte ruchy frykcyjne ludzie na ogół wiążą się w pary moment zespolenia nazywając stosunkiem płciowym, podczas stosunku mężczyźni wykonują ruchy, to moment głębokiego zapamiętania, osoba zaskoczona w tym stanie jest całkowicie bezbronna a on leży leży z nożem w plecach troszeczkę na dywanie bardziej na podłodze nieme zdziwienie gasnących jego oczu zdradza, tak zdradza że coś tu zaszło za daleko i utkwiło za głęboko w nocy zachciało mi się siusiu a sypialnia rodziców jest po drodze do łazienki zobaczyłem tatę jak śmiesznie podrygiwał leżąc na mamusi gdy leżeliśmy na łyżeczkę on zawsze zaczynał wykonywać te przeklęte ruchy frykcyjne Edytowane 26 Listopada 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Myślisz naprawdę Lahaj, że to motto jest prawdziwe?
Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) @iwonaroma znalazłem je na forum dla kobiet, szczerze nie wiem to raczej nie ma znaczenia tak sobie myślę Edytowane 26 Listopada 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Dobry tekst, nie przegadany, w obrazkach. Tyle, że nie zaskoczyłam - ojciec gwałcił matkę, rozumiem, czy molestował syna? bb
Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To akurat mi pasuje :-) szukałem różnych narracji
Marek.zak1 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Ja stosuję określenie "ruchy fikcyjne". To dodaje surrealizmu. 1
Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @Marek.zak1 :-) umyslem powodujesz tarcie? Spooko
Marek.zak1 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) @Lahaj Właśnie, jako z wykształcenia inżynierowi, ta frykcja przypomina mi proces ścierania, tarcia itp i kładzie się cieniem na .....:) Edytowane 26 Listopada 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 W mojej ocenie 50/50. Do "za głęboko" nawet ciekawie, reszta odpada, jakby wymuszona nie wiadomo po co. Poza tym, "zdrada" kierowała moje czytelnicze myśli w kierunku nieco ciekawszego rozwinięcia, którego mi tutaj zdecydowanie zabrakło. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @Lahaj Trochę jak pustynny wiersz króla jaszczurów JM. Lahaj, puenta daje do myślenia, ale nie wchodzę głębiej. Pozdrawiam
Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @calluna czy chodzi ci o the end?
Gość Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @Lahaj tak dokładnie @Lahaj nie tyle o tekst chodzi, co forma mi się skojarzyła...tylko taki cień..
Lahaj Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 @calluna może nie przypadkowe skojarzenie zważywszy ze byłem i jestem fanem JM
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tiaa, bo całemu złu tego świata winni są ojcowie... biali, najlepiej katolicy - verrrry trendy. Nie chciałem tego pisać, ale wyciągnąłeś to ze mnie :). Również gratuluję :)
Paweł Artomiuk Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Czy ojciec nie może być pedofilem? Mało takich? Kurwa, po prostu żal mi ciebie z tą twoją obsesją. Edytowane 26 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przeklinaj do mnie kolego. W swoich wierszach możesz i nic mi do do tego, ale do siebie, sobie tego nie życzę.
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 @Marek.zak1 Wygląda na to, że nie tylko z wykształcenia, ale też co nieco z natury... A miało być tak pięknie, poetycko...:) a tu: Zgrzyt, zgrzyt, zgrzyt...... @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Lahaj Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Swoją drogą ciekawe jak podążają ścieżki interpretacyjne:-) kto kogo zabił i dlaczego? Trochę cytuje tutaj morderstwo Swietlickiego szukam jak powiedziałem różnych narracji jest sucha jest dziecięca zaciekawiona lub przerażona? jest kobieca zniesmaczona tak czy siak kopulacja to rzeczywiście moment największego oddania. Można stracić łeb. U zwierząt wyżej rozwiniętych obserwuje się zachowania deprywacyjne wynikające z wczesnego oddzielenia dzieci od rodziców. Krótko mówiąc technicznie nie dają rady i nie wiedzą o co kaman. Bardzo to zajmujące. 1
Rekomendowane odpowiedzi