Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 tylko wyżej albo nigdzie czas nie ma znaczenia ze wszystkimi skałami oceanami i ich pływami za księżycowymi objawieniami gdy to czego nie zobaczę i to co dostrzegam we mnie może zaistnieje dotykam przeżywam i zanikam w pośpiesznym poszukiwaniu miłości cierpienia i śmierci 1
Gość Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Subtelnie, bez dramatu, z taką głębią. Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 @calluna Dzięki za dobre słowo.
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 @Krzysztof_Kurc to moje klimaty.. przestrzeń natury, tam znajdziesz niewyczerpane źródło inspiracji. Ludzie są powtarzalni, ona nie. Czekam na inne Twoje wiersze.
workingclass Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ludzie to część natury, chcesz czy nie, to niepodważalne.
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) @workingclass tak, najlepsze jej ogniwo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale masz rację... niepodważalne. Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, od razu wpadły mi w oczy wszystkie "ami", jedno "ymi", i cztery "am"... nie za dużo jak na tak małą formę.? Spróbowałam na boku... może nic Ci nie zepsuję... napisz szczerze, czy ewentualnie coś na tak. Przeniosłam "gdy". Hej. czas nie ma znaczenia te wszystkie skały oceany i ich pływy za księżycowym objawieniem to czego nie zobaczę i to co dostrzegam we mnie może zaistnieje gdy dotknę - przeżywam i zanikam w pośpiesznym poszukiwaniu miłości cierpienia i śmierci . . . . . ten wers smutny, ale piękny
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 @Nata_Kruk Kiedy pisałem ten tekst miałem już pewien obraz jak ma brzmieć. W związku z tym te powtórzenia dźwięków zostawiłem w nim z premedytacją. Warto przeczytać na głos swój tekst by mieć pewność. Moim zdaniem mają swoje znaczenie oraz sens. Oczywiście to tyko moje widzimisię. Dzięki za Twoją wersję i poświęcony czas. Traktuję Twoje uwagi poważnie, niczego nie psujesz. Pozdrawiam Krzysiek 1
Rekomendowane odpowiedzi