Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 14 Listopada 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 co czytam czego słucham i na co patrzę (nie mówiąc już o tym, czego dotykam) potem trzeba sprzątać w mózgu albo wyrastają kwiaty 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) @iwonaroma - witaj - mocno psychologiczny wiersz - i raczej nie do łatwych należy - wiem że marudzę ale mam nadzieje że mi wybaczysz. Edytowane 14 Listopada 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 to jak z jedzeniem "jesteś tym, co jesz" a czasem jesz, co możesz bo nie możesz tego na co masz ochotę ;) 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 Trzeba dużej dozy ostrożności przy postrzeganiu świata - nasza własna perspektywa nas buduje. Zgadzam się z Waldemarem, to jest mocno psychologiczny wiersz. Uświadamia, przypomina - podoba mi się :) 1
iwonaroma Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku, wybaczać nie ma czego, pozdrowienia :) Ot i zagwozdka :) Dzięki Anastazjo :) fakt, trzeba być czujnym, świadomym, co nie zawsze łatwe, zwłaszcza w dobie naporu bodźców wszelakich ;) A po błędach (zauważonych :)) wrócić do siebie. Dzięki Silver za serce
Paweł Artomiuk Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Tekst fajny, coś na zasadzie "pokaż mi co czytasz a powiem ci kim jesteś" "w mózgu"chyba zbyteczne, można też "potem" zamienić na "później" i pozbyć się enterozy Czyli tak: co czytam czego słucham i na co patrzę (nie mówiąc już o tym, czego dotykam) później trzeba sprzątać albo wyrastają kwiaty Pozdr. Edytowane 15 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
Paweł Artomiuk Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) "potem" jest chyba dobrze (dotykam - potem - kwiaty, lepiej to słychać) a końcówkę też można zapisać tak: potem trzeba sprzątać albo wyrastają kwiaty Edytowane 15 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, ale mi namieszałeś ;) ( żart :)) bo już chciałam to potem zamienić na później.. Co do tego mózgu to chciałabym go jednak zachować (sic! ;)), żeby zaakcentować obszar sprzątania. Natomiast nad wersyfikacją jeszcze pomyślę (albo i nie ;)). Te przerwy-pauzy stosuję, bo je po prostu słyszę (tak jak przerwy w myśleniu, zastanawianie się) Dzięki za uwagi, pzdr Dzięki Joachimowi za serce
Czarek Płatak Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Jak kwiaty to fajnie. Mi nie tylko kwiaty, bo i jakieś kostropate, bezlistne strachorzewa.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Dobry, fajne przesłanie, to od nas zależy jakie kwiatki w sobie hodujemy.
iwonaroma Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) strachorzewa też piękne :) bardzo Dzięki :) W sumie wszyscy taką misję mamy (oprócz niechlubnych wyjątków :)), ale myślmy dobrze o sobie, to i innym to pomoże - budować ogród, a nie tylko chaszcze :) Dzięki Maciejowi, bo o mały włos bym przeoczyła
wjola Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 ładne kwiatki ;) ale serio - wg mnie mądre słowa, ciekawie i delikatnie prowokują do przemyśleń :)
iwonaroma Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne ładne ;) miło Cię widzieć! :)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 ... tak, "to nie jest obojętne"... :) Pozytywna puenta, ogólnie, fajna lekturka. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzięki i również zdrówka 1
Rekomendowane odpowiedzi