Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) gdy zły los ci dokucza ty zacznij jemu powiedz mu że żałosny że nieudacznik że ma garbaty nos uśmiech brzydszy od śmierci - nie wie czego chce błądzi po szczytach z nich można spaść może wówczas zrozumie że tu nic nie wskóra odpuści da spokój przestanie się głupio bez pokrycia śmiać Edytowane 9 Listopada 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Ast Voldur Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Fajny tekścik i puentka fajna :).O tak niech Pan pisze to przestanę brać leki :).Odnoszę nieodparte wrażenie, iż jest to przytyk w kierunku jakiejś osoby.Pozdrawiam.
złote serduszko Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 fajny utwór ale przykry pozdrawiam zk
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie że się spodobał - to nie przytyk - tak wyszło. Dzięki za głosik.' Pozd. No to mnie cieszy - fakt troszkę przykry ... Dziękuje za przeczytanie. Udanego wieczoru życzę. @Marek.zak1 - dziękuje i pozdrawiam.
Natuskaa Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Pierwsza strofa jest świetna :) Garbaty nos szczególnie :)) Pozdrawiam
Lahaj Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 A mi leży uśmiech brzydszy od śmierci, chciałbym dysponować takim. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 @Natuskaa - dzięki serdeczne za przeczytanie i głosik. Pozd. @Lahaj - dzięki za czytanie i polubienie uśmiechu. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Coś w tym jest. Mówi się, że samym myśleniem możemy przyciągnąć na siebie nieszczęścia i odwrotnie. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) @Czarek Płatak - dzięki za wszystko Czarku a zwłaszcza za czytanie. Ukłon i pozdrowienia ślę. Edytowane 10 Listopada 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Mówią, że z losem się nie wygra, ale ja też uważam, że to nieprawda :)
Rekomendowane odpowiedzi