iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 grupa przyjaciół nad stawem (hodowlanym) w knajpce spożywamy piękne pstrągi udekorowane ćwiartkami cytryny pracownik łowi kilka dorodnych okazów dla następnych gości na chwilę milkniemy nikt nie ujawnia bądź nie jest świadomy skąd ta cisza przed naszym złowieniem (osobistym) 3
Czarek Płatak Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Podoba mi się ten nieomal filmowy opis sytuacji, choć jarosz we mnie wyje, gdy czytam o tych węgorzach.. Z pozdrowieniem!
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Czarku za serce :) To były pstrągi, nie węgorze :)- ale rozumiem, że dla jaroszy (sama byłam w tej sytuacji przez pewien czas) to jeden pies ;) Również pozdrowienia
Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Jedli te pstrągi nie wiedząc sami że sami zaraz będą złapani Edytowane 7 Listopada 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Czarek Płatak Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, bo pomieszałem. W sensie kulinarnym to dla mnie rzeczywiście to samo - nie jem niezależnie od gatunku. Pozdrawiam
Paweł Artomiuk Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Fajny, tak trzeba pisać.
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 @iwonaroma początek jak haiku, a potem duża akcja w subtelny sposób opisana. Pozdrawiam Iwonko
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma za co przepraszać, to nieistotny drobiazg. Pozdrowienia także. Light, czasem mi coś wyjdzie przez przypadek :) dzięki za serce Dag :) my - wkręceni w haiku widzimy to :) Dzięki i pozdrówka też
Rekomendowane odpowiedzi