Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) za motylem świerszczemtęczą łąkowym kwiatemciepłym deszczemkukułki kukaniemza płaczem wierzbybzem kaliną tulipanemza żabim rechotemleśną echa mowąza wdziękiem dziewczątodzianych w spódniczkiza tym tęsknie mimo żeniedawno było mi dane Edytowane 17 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Ładna ta tęsknota... i ma sens, bo choć niedawno było dane, ale zostało zabrane...teraz wypada czekać na nową odsłonę rzeczywistości :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miły komentarz mocno ciepły więc podziękować wypada i za głosik. Miło że zajrzałaś. Nocy pełnej gwiazd ci życzę. Edytowane 17 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Czy długość tych spódniczek jest jakoś skorelowana z intensywnością tęsknoty?
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to mnie rozbawiłeś - bo ta tęsknota jest prawdziwa niezależna od długości... Dzięki że byłeś Marku. Pozd. @Dag - dziękuje za miły głosik. Spokojnej nocy życzę.
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar czekam na Twój wiersz...wdałam się w egzotyczną rozmowę na forum...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - nie kumam co masz na myśli z tą rozmową i na jaki wiersz czekasz - oświeć mnie proszę. Pozd.
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar przepraszam to byla pomylka. Pozdrawiam Cie serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o/k - rozumiem.
Rekomendowane odpowiedzi