Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 24 Września 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) 1-wszy raz ten pierwszy raz nie był z tobą nie przeczę za to z tobą raz niejeden był tym pierwszym przecież Edytowane 3 Października 2019 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 12
Wędrowiec.1984 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Czekaj, muszę to sobie kolejny raz przeczytać i zapamiętać. :-) Edytowane 24 Września 2019 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarku, świetny żart i gra słów :)))))))) Chociaż uważam, że powinien znaleźć się we fraszkach i tak go lubię :) Edytowane 24 Września 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
Marek.zak1 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Lubię takie nibynice z podtekstami, szczególnie wiadomo jakimi:).Pozdrawiam. M. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Witam - ale nakręciłeś - jednak się uśmiecham. Trzymaj się...
iwonaroma Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Krótko a wymownie. Tylko może zapisać z pauzą: " 1-wszy raz" żeby się wszy nie pałętały? :) pozdrowienia 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Sprytnie i sprawnie zagrałeś słowami. Za Iwoną, czy nie lepiej dać w tytule.. pierwszy raz... to nic, że powtórka w treści, ale z "ten". Pozdrawiam. Edytowane 24 Września 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Krótko, zwięźle i na temat, ale ten 1wszy jakoś tak tutaj nie pasuje... A może ten pierwszy raz był tym najpier(w)siejszym? :) Edytowane 24 Września 2019 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 @Czarek Płatak niebanalna gra słów. Pizdrawiam t.
Czarek Płatak Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że ta moja 'mądrość' życiowa przyda się i Tobie ;) Wiem, że jest taki dział na orgu, ale przez to, że raz - nie lubię dzielić utworów ze względu na rodzaje - na początku to zawsze są wiersze. Później dopiero fraszki, satyry, czy insze. Dwa, że z braku czasu swoje wizyty na orgu ograniczam jedynie do działu 'wiersze gotowe' to tutaj właśnie zostawiam tą jak i wcześniejsze miniatury. Pozdrawiam i dziękuję :) Słuszna racja. Przeprawione. Pozdrawiam Dziękuję. Już zmieniłem. Pozdrowienia Już zmienione. Dziękuję :) Dzięki Tomek :) Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi