Marek.zak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A jest ustatkowany, zamożny, szanowany. B jest mocno rokujący, zdolny, ambitny i chcący. C jest bardzo przystojny, wysoki, męski, spokojny. Jestem jak zwykle w rozterce. Kogo ma wybrać me serce? 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Cześć Marku, fajna charakterystyka. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli Peelka wybiera już długo? Albo we wszystkich sprawach niezdecydowana, czy będzie sama?
Marek.zak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dobry wybór partnera jest (chyba) ważny, a w szkole nie uczą, jak to zrobić, czym się kierować, co mówi o tym nauka, jakie są rokowania itp.. Nauka o budowie pantofelka, czy żaby nie wystarcza:). Stąd tyle rozczarowań. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uczą. W ogóle życia uczymy się tak naprawdę sami, a to trudne. Popełniamy błędy - po wielokroć te same, choć wiele słyszymy nt. , że tak to nazwę, "poprawności życiowej". Ty - charakteryzując A, B, C pokazałeś, że Peelka zna się na ludziach, tak wyczytałam, ale nie zna tak naprawdę siebie - też człowieka. Zagmatwana ta zagadka, nasuwa mi się też powiedzenie Błądzenie jest rzeczą ludzką. - Św. Augustyn @Justyna Adamczewska
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego peelka tu idzie o peela niech przetestuje każdego partnera pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o Peela, i o Peelkę - możliwą stałą partnerkę. Tak sądzę, Jacku. Też pozdrawiam J.
Marek.zak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pragmatyczne podejście, może dać właściwą odpowiedź, z tym, że emocje są niejednokrotnie w opozycji do rozsądku. Podałem zalety A,B i C ale są też i wady...często ukryte.. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witaj Marku - no to się narobiło - ale jest znośnie. Znajdzie się chętna nie ma obawy... Pozd.
Marek.zak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -------------- Dzięki za wizytę. Opisałem 3 typy facetów, a niech babki się głowią, kogo wybrać. Pozdrawiam z upalnego Mazowsza. M
złote serduszko Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ładny utwór i ten zagatkowy utwór
Maja Cyman Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @Marek.zak1 dobrze ze nie mam takich rozterek. Zdróweczko:))
Marek.zak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ----- Bardzo dobrze:)..M
Gaźnik Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy o tym nie myślałem, ale chyba masz rację. Sam osobiście nie zamierzam już nigdy pchać się w związki, swoje przeżyłem. Jednak jak słucham o problemach znajomych to czasem czuję poważne zmęczenie tematem. Nie ukrywajmy, nie każdy nadaje się na męża czy żonę. A wielu ludzi, których znam zachowuje się jakby chciało całemu światu udowodnić, że wszyscy się mylą w sprawie ich partnerów, a później liczą na współczucie, że męczą się w toksycznych związkach... Może rzeczywiście przydałaby się nauka racjonalnego dobierania partnerów...
iwonaroma Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Serce zawsze wie, analizy intelektualne (a nawet marudzenie poetyckie ;)) nie są mu potrzebne.
Marek.zak1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -------------------- Serca tych tabunów zawiedzionych i nieszczęśliwych kobiet też wiedziały.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 W alfabecie liter wiele charakterów nie policzysz mały wybór przyjacielu dodaj kilka z cyrylicy Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ------------------ Czwarty D, czyli...dramat, Chyba wolę zostać sama :).
Gaźnik Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może się mylę, ale wydaję mi się, że masowe rozwody itd rozpoczęły się kiedy ludzie zaczęli się kierować właśnie "sercem". Małżeństwa z rozsądku trwają dłużej niż te z miłości
Marek.zak1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ------------------------- Może tak nie jest do końca, ale gdy rozsądek jest zepchnięty na margines, same emocje to na krótko, a rozczarowanie zaraz puka do drzwi.
Czarek Płatak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Jak to serce. Zawsze na żywioł ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi