iwonaroma Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 boski i ludzki pierwiastek przewija się w miłości Amor bogiem a tak bardzo zmysłowy Psyche człowiekiem a tak bardzo duchowa nie dowierzam zewnętrzności 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzyć jest trudno, uwierzyć jeszcze trudniej, ale dowierzanie, to dopiero zadanie. J.
iwonaroma Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, zwłaszcza takie, które prowadzi do" wiedzenia" :) Bo przecież po drodze zawsze można się pomylić. 1
iwonaroma Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadmierny sceptycyzm.
Justyna Adamczewska Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, na pomyłkach świat jest zbudowany i mamy to, co mamy.
iwonaroma Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inwersje, chaos... jednak ja wierzę (choć być może jestem naiwna :)), że kiedyś zapanuje porządek. Ale nie taki sztywny, bezuczuciowy "ordnung" z ludźmi jak roboty a świat pełen wolnych i szczęśliwych artystów :)
iwonaroma Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pi :) nie bardzo Cię rozumiem :) jeśli piszesz, że słowa są złudne, ponieważ nie dotyczą ściśle stanu aktualnego (fakt, opisują przeszłość lub przyszłość - dalszą lub bliższą - a nawet jeśli stan aktualny - to on zaraz przecież przeminie...) to to samo tyczy zewnętrzności - ona zmienia się, przemija... Inaczej ma się sprawa z transparentnością - kiedy stałe wnętrze koresponduje ze zmiennym zewnętrzem. Oj... sama się pogubiłam w tym, co napisałam ;) Tak czy siak - dzięki za serce :) i pozdrówka Edytowane 6 Lipca 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, obserwacja "wyłącza" przeszłość i przyszłość, ale też daje nam możliwość rozróżnienia prawdy i fikcji (na szczęście :) zdrówka też
iwonaroma Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
iwonaroma Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 dzięki Ani miłej za wizytę i serce :)
Rekomendowane odpowiedzi