Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Płynie, karmi, poi, daje, odbiera. Nie kombinuje i nie zastanawia się. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
Bogdan Brzozka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 I jest nieobliczalna. Pozdrawiam Sylwestrze
Klara Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Odkrywcze to nie jest:) Pozdrawiam słonecznie:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj obserwowałem mamę łabędzicę, jak uczyła swoje młode jeść. Jestem przekonany, że UCZYŁA... chociaż tak to wyglądało. Do tej pory byłem przekonany, że zwierzęta nie przekazują swojemu potomstwu wiedzy, teraz wydaje mi się, że to nie do końca tak jest.
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ponoć wszystko można obliczyć :) :) :), ale wiem, co chcesz powiedzieć. Również pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nie :), ale raczej nie siliłem się na odkrywanie czegokolwiek. Po prostu lałem wodę :) :) :)... na wodą ;) Również, gorąco :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaaak :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ale mnie ubawiłeś, aż mi się dwukropek i nawias na klawiaturze przytarły :) Miłego dnia :) 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powódź we Wrocławiu w 1997, ktoś się przeliczył, spuszczając ze zbiorników retencyjnych... Chociaż najpewniej Czesi własną d..ę ratowali
Marlett Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Koprze niech pan ''nie'' słowami poprze :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie. U mnie też był podobny przypadek, tyle, że na trochę mniejszą skalę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Koper pewnie czyta te kilka linijek, bo trudno to nazwać wierszem :), zapewne bardzo dosłownie. Wtedy nie ma to żadnej głębi, jest tylko zwykłe lanie wody :). Tak rozumiem to nie. No i... rozumiem :) :) :). Dzięki za wsparcie ;)
Bogdan Brzozka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słowo ,, NIE" posiada bardzo rozmaity wydźwięk
tetu Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Dla mnie też Nie i Nie poprę woda leje się okropnie i choć szukam głębi na dnie jest tu mokro wręcz przesadnie no więc spływam nic tu po mnie jeszcze się w kałuży skąpię a ty utop dosłowności bo natura się zezłości. :D Pozdro. 1
Klara Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to polałeś, ale Śmigus Dyngus już był:)))) Dobrze, że się uśmiechasz i nie denerwujesz krytykanctwem:)))) Za to wielkie serducho:) Za wiersz dać nie mogę :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny wierszyk. Dzięki :) Wzajem :)
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem - bez wody to nawet okowitka nie miałaby szans zaistnieć - ot, co ..
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prowda ;)
iwonaroma Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 I miesza w literach :) Czy ostatni wers ma naprawdę tak wyglądać jak wygląda? :)
Rekomendowane odpowiedzi