Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 jutro gdy tylko zaświtazakopię minione i będępodlewać czekając aż wyrośnie nowektóre potrafi sobą człowiecze sercaotwierać kluczemprzed jakim niewarto uciekać 4
Klara Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Ładnie, optymistycznie i z nadzieją na lepszą przyszłość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się i trafia do serca. Pozdrawiam, życząc dobrego dnia i miłych myśli.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło cię widzieć - dziękuje za to i za miłe słowo ozdobione serduszkiem. Radości życzę i ciepełka.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Gaźnik - dziękuje bardzo .
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak spróbuję. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Witaj - cieszy mnie że spróbujesz a nóż coś wyrośnie czego życzę - dzięki Andrzeju. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Ciekawie Waldku. Nowe ze starego często wynika, chyba że jest dziełem kompletnego przypadku. Fajna druga strofa, bo jest w tych słowach jakieś dobro schowane. Coś.. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cezary - miło cię widzieć - cieszy mnie twoje podobanie - ten wierszyk ja też lubię... Dzięki przez duże /D/ Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi