Iskierka Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Obudź w sobie kobiecość zaprzeczoną ukrytą przed światem wolną i zawsze gotową na wyzwania nieokiełznaną czasem dziką niekiedy spokojną niczym gładka tafla oceanu. Gdy z lękiem patrzysz na innych porównując się na niekorzyść uwolnij się od ciągłego zadręczania bądź najlepszą wersją siebie Edytowane 16 Maja 2019 przez Iskierka (wyświetl historię edycji) 2
Klara Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli obudź, to wiadomo, że ona śpi. Wyrzuciłabym drugi wers, dając w zamian inne, ciekawe słowa. Proste słowa, prosty przekaz, ale czasem tak trzeba, żeby postawić kogoś na nogi, uwolnić od strachu. Jest wyliczankowo i dość monotonnie przez powtórzenia, które rozpoczynają każdy wers,. Jednak też życzę każdej kobiecie, aby potrafiła nią być naprawdę:) Edytowane 15 Maja 2019 przez nawojka (wyświetl historię edycji) 1
Iskierka Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) zastąpiłam słowa tą uśpioną, dzięki za cenne uwagi, zmieniłam też zapis i dodałam inne zakończenie. Mam nadzieję, że teraz jest ciekawiej Edytowane 15 Maja 2019 przez Iskierka (wyświetl historię edycji) 2
Klara Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Na pewno jest lepiej:) Takie jeszcze małe spostrzeżenie, ale na przyszłość:) - zwróć uwagę na mnogość wyrazów w tej samej formie. Tu przymiotniki... zaprzeczoną, ukrytą, wolną... Pozdrawiam serduszkowo:) 1
WarszawiAnka Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Wiersz pozytywnie motywujący. :) Wzmocniłabym jednak puentę - bycie sobą to jednak troszkę za mało na podsumowanie tego wiersza. Pozdrawiam 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 Plusik. :) Przekaz jest fajny, niemniej jednak przychylam się do uwag moich przedmówców.
WarszawiAnka Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 @Wędrowiec.1984 : Dziękuję. :)
Iskierka Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Dziękuje za plusik i komentarze. Jeszcze raz poprawiłam wiersz, mam nadzieję, że jest teraz lepszy:)
Rekomendowane odpowiedzi