Ten utwór został doceniony przez użytkowników. ania mila milewska Opublikowano 12 Maja 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Im więcej mam lat tym więcej siły i ochoty na dźwiganie mniej więc zrzucam balasty kotwice kredyty i żądze nie chcesz wysłuchać mojej historii tak jak mi nie chce słuchać się twojej każdy z nas przeżył już to co teoretycznie powinno go zabić i widział potrąconego psa któremu nikt nie pomógł Wolimy więc robić swoje w kokonie chmur i dywanów z naręczem kwiatów uśmiechów w milczeniu dla siebie Hashtag Jutro będzie lepiej Zdzwonimy się jutro Edytowane 14 Maja 2019 przez ania mila milewska (wyświetl historię edycji) 9
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby dostała w łeb po tych słowach Peelki. Ale prawdziwe są, niestety. Wiersz pesymistyczny mimo słów: Zabić można na różne sposoby, prawda Aniu? No pomyślę jeszcze nad Twoim wierszem. Jest mi smutno, gdy go przeczytałam. J. 1
Bogdan Brzozka Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samo życie... Pozdrawiam. 1
ania mila milewska Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chcę zasmucać:)
ania mila milewska Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) pozdrawiam
Bogdan Brzozka Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję bardzo. 1
Klara Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteśmy silniejsi psychicznie? Umiemy odrzucić to, co dla nas złe? Tak mniej więcej odczytuję kontrast jaki zawarłaś w dwóch pierwszych wersach:) Choć nie zawsze musi tak być. Czasem człowiek słabnie nie tylko fizycznie. Bez drugiego się* moim zdaniem:) drugie nas* sugeruję zamienić na go* Jeśli pies był rozjechany, to na pomoc zdecydowanie za późno, więc może zmienić na potrąconego*? literówka:) Przekaz na tak:) Pozdrawiam:) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmiechnij się. Jutro będzie lepiej. Pozdrawiam 1
ania mila milewska Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje za uwagi:) Im wiecej mam lat i wiecej sily, tym checi na dzwiganie mniej, bo wole ja wykorzystac na cos innego niz dzwiganie:) 1
ania mila milewska Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. usmiecham się:) pisze smutno, ale jestem wielką życiową optymistką;) Nie wiem jak to sie dzieje, ale tak jest;)
Magdalena Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ostatnia zwrotka jest bardziej soczysta, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi