Liryk Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) na tych orbitach z tym narodem razem jak ułamki jak zgrywamy wtedy poważnych jak objęcie niemiłosierne czas horyzontów ale niemożność dziś kiedy zgrywam czasami też niemowę albo niepoważnego nie widzieć, nie słyszeć i nie mówić tylko grać Edytowane 11 Października 2019 przez Liryk (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Lubię Twój sposób przekazu, bo znajduje się on nie tylko w słowach, ale poza nimi i między nimi, bo budzi szersze i głębsze odczucia ponad te wyrażone dosłownie.., bo tylko delikatnie przywiązuje do słowa... Chyba mam potrzebę właśnie w tym kierunku rozwijać moje pisanie :) Pozdrawiam.
Liryk Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @duszka Dziękuję za wspaniałe słowa, i to co między nimi... Często jestem zaczytany w Twojej pracy i myślę, że jesteśmy dość blisko; jakby pod samą latarnią. Z wyrazami szacunku Liryk
duszka Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, chyba masz rację :) I cieszę się z tego "zaczytania" :) To pojęcie pasuje też do mojego sposobu odbierania Twoich wierszy, które "bardziej niż czytam", bo raczej w nie wnikam i one we mnie, dlatego czytam je powoli, powtarzając i zatrzymując się. Dziękuję Ci za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi