Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alu,

z ogromną przyjemnością przeczytałem Twój kolejny wiersz, jak zawsze w "mięciutkim" stylu, ale na "komin(k)owym" poziomie. 

Pozdrawiam serdecznie :)

s

Opublikowano

Witam  -  śliczny wiersz - więc uśmiecham się do niego.

Miło cię Alicjo widzieć - no i aby Alicjo owe szczęście wróciło.

Zdróweczka i uśmiechu życzę.                                                                                                                                                                                            

Opublikowano

ładny obrazek Alicjo, jak to u Ciebie,

u mnie wychodzą, a tam, nawet z ram wyłażą

Pozdrawiam.

czy pamiętam?

kiedyś podłogę też upstrzyłem

kolega prosił o przysługę

bym podlał kwiatki ciut wtopiłem

bo zmył się jakiś jasny ugier

przykro wspominam to i mgliście

wdzięczności żadnej oczywiście

;)

Opublikowano (edytowane)

Janku,

dziękuję za komentarz, serduszko i zwierszowany

kwiatek

Miałam to samo, też przelałam

czułości nadmiar na storczyki

z tego powodu się nie godzę

na podlewanie kwiatków z nikim

od tamtej pory gdy wyjeżdżam

pozbywam się opieki wszelkiej

odstałą wodę szyjką w ziemię

doniczką wbijam na butelkę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Edytowane przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Dlatego leżę na materacu w mieszkaniu i mam ciepło - mój blok ma grube ściany...   Łukasz Jasiński 
    • Wyciągnij do mnie twoje ręce.  Uśmiechnijmy się razem, niech nam zdobi nasze ciała. Przytul się.  Obejmij się własnymi ramionami.  Zaśpiewaj sobie lekko jak ptaszek siedzący na daszku. Pozwól, aby muzyka sama się niosła przez krainy (Jak ptaszek na daszku) Uchwyć chwilę, chwilę.  Zatańczą wkoło.  Wszystkie nasze wspomnienia.  Przywołaj je wszystkie, wszystkie.   Nigdy nie zapomnij jak to jest się uśmiechać. Nie wyzbądź z siebie dziecięcej radości. Niech cię niewinność wiedzie przez życie.   Śpiewaj do woli. To co chcesz. Nigdy nie przestawaj. Biegnij po to co pragniesz. Kochaj siebie, kochaj ciebie. Niech każdy dowie się o twoim uczuciu, Uśmiechaj się wciąż. Nigdy nie pozostań. Nie pozwól nikomu ciebie spowolnić. Biegnij po swoje.   Uwielbiam twój uśmiech. Twoje oczy błyszczą. Jesteś naprawdę piękny (piękna). Twój strój bez znaczenia. Przyjmę cię. Muzyka ciebie przyjmie w swoje ramiona. Sztuka cię wielbi. A nią jesteś ty sam.   Nigdy nie zapomnij jak to jest się uśmiechać. Nie wyzbądź z siebie dziecięcej radości. Niech cię niewinność wiedzie przez życie. Śpiewaj do woli. To co chcesz. Nigdy nie przestawaj. Biegnij po to co pragniesz. Kochaj siebie, kochaj ciebie. Niech każdy dowie się o twoim uczuciu, Uśmiechaj się wciąż. Nigdy nie pozostań. Nie pozwól nikomu ciebie spowolnić. Biegnij po swoje.   Twój cel. Pozwól siebie nieść. Słuchaj się umysłu i serca. Dawaj, zdobądź co twoje. Więc także.   Śpiewaj do woli. To co chcesz. Nigdy nie przestawaj. Biegnij po to co pragniesz. Kochaj siebie, kochaj ciebie. Niech każdy dowie się o twoim uczuciu, Uśmiechaj się wciąż. Nigdy nie pozostań. Nie pozwól nikomu ciebie spowolnić. Biegnij po swoje.
    • @karenka ... nawet  gdy świat  się odwraca  traci kolory  nie jest  już jak tęcza   nie cieszą  wschody zachody  słońca    są serca

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

które  biją dla siebie  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @Berenika97 dziękuję i czekam na resztę wolności jaka nam pozostała. Pozdrawiam:) @andrew dziękuję i pozdrawiam:) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...