Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Coś we mnie wstąpiło zaciągneło na drugą stronę rozerwałem Ci twarz wyciąłem serce przebiłem Twoje oczy Coś zamroziło rdzeń zastygłem metalicznie roztrzaskałem przeszłość paląc sen o powrocie wypłynęło jak czarny koszmar pozbawiło mnie wspomnień zobaczyłem Twoje ciało miłość rozwleczoną na dywanie wyrwałem wszystkie żyły skamieniałem
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 juz go gdzieś widziałam. przepraszam ale wiele takich tu mozna znaleźć, ten niczym sie nie wyróżnia.
nina key Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mi się podoba. Rzeczywiście nie zachwyca, ale się podoba.
Agnes Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 miałeś wyczucie, żeby podrzucić mi ten wiersz:) oj jak bardzo on może być o mnie... podoba mi się najbardziej : "roztrzaskałem przeszłość paląc sen o powrocie" chętnie bym sobie nawet zapożyczyła:P ogólnie podoba mi się, może jedynie pozmieniałabym coś w pierwszej strofie, a raczej w tym fragmencie: "rozerwałem Ci twarz wyciąłem serce przebiłem Twoje oczy" ale to tylko mała sugestia. pozdrawiam Agnes
Tdk crew Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Prosty ale bardzo fajny wiersz dlatego bardzo podba mi się!!+ Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 fajnie a teraz grupowe oglądanie masakry piłą mechaniczną :/ żyły, krew i flaki serce w dłoń i na koń taniutkie efekty chyba, że to żart.. żart? pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie. to nie jest żart. pozdrawiam :)
Jacek_P. Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Na żart wygląda stosowanie tak drastycznie przejaskrawionych środków wyrazu. Podobnie jak w miłości, tak i w uczuciu przeciwnym raczej dobrze jest stosować mniej dosłowne przenośnie. Możnaby nadać tytuł "Woodoo" ;) Pozdrawiam. Ja.
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wiem, że wiersz jest dosłowny. Taki miał być. To celowe. Czasami chcę napisać coś dosłownego. Dzięki za komentarze. pozdrawiam :)
teraa Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jak przeczytałem to tak jakbym czytał spolszczone teksty wczesnego slipkota :/ rozrywanie twarzy, nóź w plecy i piasek w oko heh i takie mam wrażenie po peelu... maniaka... i zaden to komplement :P dla mnei tani wiersz, rozumiem ze miał byc prosty itp itd. ale oceniam to co widze a dobrze według mnie nie jest... bardzo amatorskie tera
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Heh, dzięki :D hahahaha ! pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi