tomass77 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Nie zawsze kochałem drogi jasne Zapładniane kroplami słabości. Unikałem przejść w życiu ciasnych Zalękniony skręcałem w szerokie. Kształt skóry miałem za własną A nie poddaną choroby plastrem. W utopie brnąłem aż trzasnął Niejeden mój świat w śniegu zaspie. Uczuć kierując się blaskiem W tartaku nad drzewem modliłem. Na sankach w dół dzieci puszczałem Pewny, że w cieniu nie zginą. Serce na nitce ciągnąłem w przepaście Zamiast wspierać je mocną liną. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cześc Tomass77. Wiersz Twój wywarł na mnie ogromne wrażenie. Bardzo osobiste "wyznania" Peela. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu, niby błądzenie, a to: przemilczę. Jednak biorąc pod uwagę tytuł - mam rozjaśnione w głowie. Justyna.
tomass77 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam Justyno.
Rekomendowane odpowiedzi