Barbara_Pięta Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poezyjo ty moja poezyjo nad tobą wściekłe wilki w pełni wyją skręcę cię w trąbkę i odlecisz nim kolejnego gniota sklecisz łaskawa bądź tę prawdę przyjąć
Barbara_Pięta Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 taka malutka autokrytyka ;)
Franek Klimek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Gdybyż miał to każdy auto r byłby może koniec gwałto m także - ach na limeryk-ach ... :>! ef
Barbara_Pięta Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 tak tak panie mój szanowny tekst ten bardzo jest wymowny strzelim piwko lub flaszeczkę upierdzielim się troszeczkę pomóż mi Pan dalej proszę niepewności ja nie znoszę Help a gdzie ostatni rym...
Franek Klimek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Służę rymem : wodzisz prym. ef :)
Właściwie Nikt Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Pewien wilk miał duszę poety - strasznie wył więc nocą niestety. Lecz z przyczyny tych wyć przyszło krócej mu żyć, bo gajowy - prostak i kretyn...
Franek Klimek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Takich gajowych mamy na kopy, z nimi wchodzimy do EUropy. :) ef
Barbara_Pięta Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 dzięki, pozdrawiam :-))
Rekomendowane odpowiedzi