Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 pamiętam tamtą noc za oknem chmurne niebo ty mówisz koniec już ja pytam a dlaczego wychodzę kopiąc w drzwi nie mogłem się powstrzymać gdy zobaczyłem jak wygląda nasza miłość szesnaście miałem lat gdy pierwszy raz poczułem kobiety słodki smak w hotelu Pod Neptunem od tego czasu wiem czym jest rozczarowanie w kobieco męskiej grze dalej jestem przegrany kolejny worek lat i ciągle jest tak samo ty mówisz koniec już choć jeszcze nie jest rano wychodzę kopiąc w drzwi nie jestem załamany i dalej szukam tej co powie stój - kochany 5
Marlett Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Fajny tekst na piosenkę. PozdrawiaM.
ania mila milewska Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgadzam się z przedmówczynią :)
karenka Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 rytmicznie i melodyjnie płyną wersy prosto z serca-warto czekać,bo ta najprawdziwsza miłość przychodzi jak wiosna:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Trochę gorzkie, trochę frywolne, ze szczyptą nadziei. Czytało się dobrze i ciekawie. Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Na piosenkę? Czemu nie. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pomyślę nad refrenem. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pocieszyłaś . Dziękuję . Jak wiosna - czyli niedługo. pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli tak jak zawsze . Dziękuję i pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 Andrzeju, patrzę na treść z przymrużeniem oka. Ogólnie, jest rytm w czytaniu całości, ale ostatni wers II- giej, zapisałabym.. przegrany jestem dalej.. to tylko sugestia. Podzielam zdanie i prawie słyszę całość przy dźwiękach gitary... :) Pozdrawiam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak też go pisałem. Dziękuję i pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Kapitalny! Ale, że 1wszy raz w hotelu, to chyba dość niecodzienne :) Pozdrawiam i życzę, byś nie czekał długo ;)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co prawda SB czuwało i legitymacja szkolna w hotelach nie pomagała, ale w takich przypadkach "przymykano oko". Nie wiem dlaczego: solidarność plemników czy zbieranie kwitów. Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi