Anastazja.P Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 wciskasz mnie między pręty naostrzone śliną kredowy ze wściekłości posmak pokuty przykrywasz grubo podkładem pytań tak jak ja ścielę skazę matowym fluidem by nie razić smugą niedoskonałości blednie różowość freski z tablicy unoszą spódnice w miękkość kolan publiczną zdaje się być odpowiedź "nie wiem" w skali numer jeden zasobów dzienniczka
Franek Klimek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Fluorescencyjnie wciśnięty pomiędzy pręty a wkręty pozostaję struty na forum pokuty ... ef
Wuren Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ech Ana, Ana Ze starych belfrów się naigrywać? Oj... bo wezwę do tablicy, przełożę przez kolano i na goły ups.. sorki, wszyscy czytają :D Pozdrawiam Wuren pees- poważniej - baaardzo Anastazjowe - bardzo potyczkowe. Popieram Ups... poprawiłem orta :D
Anastazja.P Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja??? ja mam raczki tutaj ;))) dzięki za poparcie Wurenie ...poważnie :) Ana.
czarna Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Anastazja pięknie napisała a miły Wuren tak się tym stropił. że w wyrazie przełożę, "ortografa " zrobił...ja się nie dziwię wcale jemu...przy dawaniu klapsa Anie na gołą...ups, gorąco się zrobi każdemu [hihi] ;)
Wuren Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i się zaczerwieniłem - i wcale nie o d klapsa na... hmm... poprawiłem natychmiast - ale w cytacie zostało... obciach :D Pozdrawiam Wuren
czarna Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 ej Wurenie...uśmiechnij się :o) ludzie niedoskonali są fajniejsi
Wuren Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D))) Przeca się uśmiecham cały czas :)
Anastazja.P Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 poprawiłam Wurenie Twego orta - cobyś nadto czerwienią nie kipiał :)...zgodnie z ideą portalu dbać należy o poprawność języka, a że Ty do pieszczot gotowy byłeś to z sympatii speszjal for ju :)) - Ana.
Rekomendowane odpowiedzi