Maria_M Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Szukam .... Hotspot osobisty wysyła sygnały że szuka, wciąż szuka po skrętkach i złączach przegląda znajduje wysyła sygnały na dwóch megabajtach specjalnie dla ciebie z kosmosu zesłane porwane ściągnięte wysyłam sygnały Szukam .... Hotspot osobisty dwoi się i troi szuka nadaje przesyłem z iPhone przez Bluetooth-u do iPad-a Apple ID iCloud i Tunes i Store i App ładuje pobiera ja oczy przecieram przez Wi-Fi dociera w dwóch megabajtach na dłoni mam świat 22.11.2018r. Edytowane 22 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji) 4
Jemall Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 A to tyko reklama była.. Za szybką się zaczęła Za szybko się skończyła A wszystko omamiła
Maria_M Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wierszyk :) Edytowane 22 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Kobra Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Podoba się :-) Jest taki inny. Zaciekawia. I fajnie napisany. Nie lubię słowa "fajny" - bo jak wytłumaczyć sens? Niemniej tak często to słowo pasuje. :-)
Maria_M Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję poczwarka,:) w wierszu ukazuje moją codzienną rzeczywistość. Żeby mieć dostęp do internetu właśnie tak robię. Przesyłam z telefonu na tablet, mieszkam w enklawie rezerwatu. Nie ma tu dobrego sygnału. Dobrze, że byle jaki jest Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) Edytowane 22 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytając ten wiersz poczułem się, jakbym oglądał film Matrix!
Maria_M Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha,ha,ha :) a to dopiero iluzja. Tego się nie spodziewałam. Dziękuję za wizytę Pozdrawiam serdecznie:)
iwonaroma Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Ładnie Ci też w białym :) Fajnie (a jednak fajnie :) - to do poczwarki :)) widać tę szybkość i techniczność. Zdrówka
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale to fajnie poczwarki było do mnie ha,ha,ha :)) Dziękuję Iwonko za ładnie, Pozdrawiam i również zdrówka.
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuję, fajnie.... a.. powtarzam za innymi, ale miło zobaczyć, jak piszesz sprawnie bez rymów . 2 megabajty to nie tak źle, jak nie ma wyboru trzeba ćwiczyć cierpliwość.
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo starań, rymy mnie gonią, bo w powyższym też się niechcący wkradły w drugiej części:)))) Słyszałam opinię, że białe, wolne łatwiej napisać niż rymowane i zdyscyplinowane rytmem. A czytałeś moje białe?
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łatwiej, nie łatwiej, pewnie są do czegoś innego, jak śrubokręt i mlotek. Nurknę w profil, bo nie czytałem.
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu Ci podsyłam jeden, który ku mojemu zaskoczeniu został dobrze oceniony przez fachową osobę. Po wysłuchaniu zapytała „czyj to wiersz, nie słyszałem?”
jan_komułzykant Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) no wreszcie jakiś odzew na moje sygnały ;)) choć z tego co widzę nie pierwszy spóźniam się raz lecz kiedyś wreszcie dobrze dzwony będą grały gdy wiedza kościół (który?) zadzwoni w dobry czas Ładne sygnały Mario, pozdrawiam. :) Edytowane 23 Listopada 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, jaka ja jestem cierpliwa :)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 @8funbardzo dziękuję za obecność:))
Maria_M Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 @Czarek Płatak pięknie dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi