Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) tyle wspaniałych kobiet na drodze życia spotkałem z radosnym blaskiem powiek miłość garściami brałem były brunetki, blondynki czasem trafiły się rude urocze słodkie rodzynki a po miesiącu też nudne lecz głos wewnętrzny powtarzał że w końcu prawdziwą znajdę przeżyję miłość wspaniałą co będzie dla mnie rajem teraz szron skronie uciska oddychać na schodach trudno niestety ciebie spotkałem zdecydowanie za późno Edytowane 23 Października 2018 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Witaj Andrzeju - lepiej późno niż wcale - jeszcze można stracone nadrobić. Pozd..
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można , ale czy warto . pozdrawiam
Kobra Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Myślę, że warto :-) choć pewnie peel najlepiej ocenia sytuację ;-) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.K .Peel to sprawdzi i kiedyś opisze. Dziekuje i pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 pani Hela, z mojego pobliskiego warzywniaka, powiedziałaby tak: namacał, naprzebierał, nawygniatał, to tera może by co kupił, a? I ja bym się nad tą mądrą uwagą dobrze zastanowił ;) Bardzo mi się podobają dwa ostatnie wersy - celny zabieg. Pozdrawiam 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, promocja się kończy. Kiedyś kupowałem oczami . Dziękuje i pozdrawiam
Kobra Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mądrze gada Pani Hela :-) 2
Maria_M Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Czyżby marzenia znudzonego emeryta? Ja nie będę żałowała, byle kto, lepiej nikt. Pozdrawiam i pamiętaj, nigdy nie jest za późno, No może pięć przed dwunastą, to tak.
Nata_Kruk Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... te wersy stonowały w kierunku żalu całą treść. Jest powiedzonko, nigdy nie mów nigdy, nie da się przewidzieć wszystkiego. Hej, Andrzeju.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze długo nie emeryta, i jeszcze dłużej nie znudzonego. Szybko posiwiałem od tego szukania. Dziękuję Mario. Pozdrawiam Edytowane 22 Października 2018 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki mały zabieg , żeby jutro kontynuować wątek. Może wyjdzie lepiej. Dziękuje i pozdrawiam
Patryk Robacha Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 2 strofa i 3 strofa - lecz 2 razy. Poza tym temat ciekawy - choć moim zdaniem trzeba by tu było wrzucić trochę więcej ekspresji. Ja nie widzę zbytniego żalu - co najwyżej rozczarowanie.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Zmieniłem. Żalu nie ma - masz rację. Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Ładnie, prosto.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Czarku. To prosty temat tylko często go komplikujemy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi