Livvie Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 byłam taka niewinna czysta kobieca nietknięta lecz porwałeś mnie światu wrzuciłeś w dojrzałość zamknąłeś drzwi codziennie cierpiałam a ty pokazywałeś jak odkrywać rozkosz jak się nią karmić wyczekiwać jej odkrywać w bólu byłam twoja choć myślami uciekałam do chmur zaznaczając swoje istnienie na niebie ... pokochałam cię ... tak wiem to chore ale ty nauczyłeś mnie cielesności uzależniłeś od siebie pozwoliłeś kochać jestem twoją Livvie ... zawsze nią będę 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Witaj - zgrabne wyznanie - potwierdzające to co spotkało - któremu na imię miłość. Tak ja zrozumiałem - i mam nadzieje że się nie mylę. Może tu chodzi o żal... Udanego dnia życzę . Edytowane 2 Października 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Czarek Płatak Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Podoba mi się siła tego wyznania, ale też trochę hmm martwi? Chyba tak. No, chyba że facet nie okaże się zbirem i nie wykorzysta niecnie oddania nieomal wyrzekającego się siebie. Jednakowoż dużo szczęśliwości życzę :)) 2
Deonix_ Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Mnie też się podoba autentyzm i emocjonalny ładunek tego wiersza. Jakoś tak lubię wiersze odsłaniające pseudonim autora, który to zresztą - w Twoim przypadku - mi się naprawdę podoba. Ale podzielam też zmartwienie Czarka... Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... da się wyczuć w treści, pozostaje tylko życzyć Autorce trwania w tym 'zawieszeniu' jak najdłużej i... z wzajemnością, to ważne.
Livvie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma tu zawieszenia i trwania. Wiersz jest fikcją i ni jak ma się do mojej rzeczywistości. Pozdrawiam
Livvie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma czym się martwić, to tylko wiersz :)
Livvie Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi