Wuren Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jan Z. z Elbląga świadczył usługi "Paniom użyczam mojej maczugi" Lecz interes kiepski, chociaż facet łebski, komornik zamknął. Orzekł: za długi...
Leszek_Dentman Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Extra! Ale może w drugim wersie lepiej by wyglądało: Czy chcecie panie mojej maczugi?
Wuren Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm może.. :) Chciałem, żeby drugi wers brzmiał trochę jak reklama tych usług :) Pozdrawiam i cieszę się, że się podobało :) Wuren
Leszek_Dentman Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 No, jeśli to ma być slogan reklamowy, to może: Paniom użyczam swojej maczugi.
Wuren Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dzięki, jesteś wielki - mogę skorzystać? Już poprawiam :D
Leszek_Dentman Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jasne, że tak, o ile uważasz moją propozycję za słuszną.
Franek Klimek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Drąży mnie myśl - niby kornik : Jakiej płci był ten komornik ? ef
Rekomendowane odpowiedzi