joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie dośćlub zbytbez lub zprawiezawsze nigdynie taka
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..właśnie..takanie takakapitalnyściskam - Mirka
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słów w sam razpytam siebie jaka jestem...
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiesz, dlaczego jest dobry ? bo wystarczy urwane słowo a wszystko jasne. W tym gronie. Nie wiem, czy zrozumiałoby dziecko albo ktoś mało kumaty. Raczej nie. Ale w końcu, piszesz dla siebie i dla nas, prawda ? Pozdrawiam.
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ZASKOCZENIEinnylepszy?dojrzewasz?zmusza!do myśleniaim mniej słów... tym więcej znaczeń....wielce jestem ucieszona tym tekstem, mi osobiście potrzebna była odpowiedźdobrze, że zadałaś pytaniapozdrawiam
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki!Moze trochę taka... j.
Rekomendowane odpowiedzi