Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Wielkim łukiem ominę jutro Dzisiaj wczoraj o jutro zapytałem czy też będzie takie popaprane bez słońca z deszczem wiatrem czy znowu twarz i myśli zasmuci Bo jak ma się powtórzyć to ja wielkim łukiem jutro ominę nie spojrzę w jego stronę udam że go nie znam oraz że nie widzę Edytowane 3 Lipca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
W.M.Gordon Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Pomysł jest dobry trzeba tylko wyjść poza schematy z tęczą, motylami itp itd
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - wygrałeś z tą tęczą i motylem - dzięki za motywacje - coś niecoś poprawiłem - jestem ciekaw co ty na to... Pozd.
W.M.Gordon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Druga strefa do usunięcia bo nic nie wnosi, a wręcz rozwadnia napięcie między pierwszą a trzecią. Czasami mniej znaczy więcej...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - dobre rady popieram ale za nie nie płace tylko dziękuje bardzo. Mam nadzieje że już nic nie psuje wiersza. Pozd.
W.M.Gordon Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Dużo lepiej... oczywiście to jest moje subiektywne wrażenie bo uwzgledniłeś moje poprawki.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Powiem szczerze, ze Twoje tytuly przyciagaja mnie jak lep na muchy, ale nie zawsze jest tak slodko. Tutaj przez przerzutnie zle mi sie czyta ale to tylko moje zdanie . Pozdrawiam i dozczytania :D
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za czytanie Marcinie - miło cię widzieć - twój odbiór wiersza - nic mi do tego szanuje to. Pozd.
Iwa-Iwa Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zazdroszczę mi wiersze tak ładnie nie wychodzą, a chciałabym umieć dobrze pisać ale podobno trening czyni mistrza do dzisiaj się nie poddaję i powiem że ładny wiersz pozdrawiam!!!!!!!!!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miło cię widzieć za co dziękuje - cieszy mnie że się spodobał. Miłych snów ci zyczę
Iwa-Iwa Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za tak miłe przywitanie również miłych snów!!!!
Rekomendowane odpowiedzi