Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) oboje nasyceni nocną grą witają nas rano jej gesty dotykamy się stopami w kuchni oddzieleni stołem rozmawiamy o nowym dniu uśmiechamy się do dzieci jednak myśli nas zdradzają kusząc powtórzeniem nocy Edytowane 20 Czerwca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Deonix_ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Wszystko fajnie, gdyby nie drugi wers: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Literówka, chyba powinno być "nas"; Poza tym, potrzebowałam chwili aby skapować, że sformułowanie "jej gesty" odnosi się do "nocnej gry". A tak, to bardzo subtelny wiersz o zabarwieniu erotycznym, choć zaczęło się niegrzecznie, to puenta jest mistrzostwem dyplomacji :)))))) Pozdrawiam, Waldku :)
Luule Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 No, no, miły i subtelny ten po- i przederotyk, że tak to ujmę. być może w piżamach, przy stole, dotyk stóp - niczym kod. podoba mi się taki obraz i ta skromność detali, co mówi tak dużo:) no i tak trochę w innym tonie to napisałeś, i to też mi się podoba. pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć - ucieszył mnie twój komentarz - dziękuje . Spokojnej pełnej barwnych snów nocy życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że się podoba - dzięki je za czytanie. Spokoju i ciepełka życzę
W.M.Gordon Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ale w jaki sposób myśli zdradzają? Ktoś je się odczytuje telepatycznie? Reszta na plus
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - aj aj szukasz dziury w całym miły Gordonie - to jest wiersz i w nim wiele można... Dzięki za plusa i że czytałeś. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi