ja_bolek Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Panuje smutek już w Częstochowie. Zamkną w niedziele centra handlowe . Już się cieszy Czeski Cieszyn. Pielgrzymów tam naszych będzie mrowie. 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutne miny są w mieście Radzymin handlu w niedziele zakazano im. Brak radości mało gości. Ludzkie serducha dzierżą worek drwin. ;)) Pozdrawiam. Bolku.
azk Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 no i przebrała się miarka zamkną w niedzielę M1 w Markach bo to dzień święty drodzy rodacy jest dla kościoła wrzutkę do tacy
TragiKomedia Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Wspierać to nie trud innym dawać miód swoim rozgadać ułud taki to nasz ród. - Wczoraj od znajomej zasłyszałam to o handlu, sama w ostatnich dniach mam raczej mało do czynienia z wiadomościami w ostatnich dniach. Pierwsze co przyszło mi do głowy; nasz rząd jak nic wspiera czeska gospodarkę!
samm Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Na bardzo dużym kacu, mieszkaniec Trzciela maksymalnie spragniony wracał z wesela. Czuł się jak na prerii przed drzwiami galerii, gdy zaklął szpetnie: -- Cholera, dziś niedziela!
ja_bolek Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Nieopodal Trzciela są Chociule, które wspominam nie mniej czule, gdzie w każdą niedzielę zaraz po kościele raczyłem się piwskiem ... tak, w ogóle. 1
Rekomendowane odpowiedzi