Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w pięty wpół wpięty zaryglowany wapiennie kłaniam sie wbrew zmarły wpól zamarły strumienna doskonałość owrzodziałych ran z mięty ćwierć zmięty powietrza zepsutego rozmazany ślad ojasnadupawołowa siepatrzysznamnie jaknawściekłego falowość światła nieznacznie tylko wzrok zmarszczy na skórze
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się bardzo i chyba nie muszę mówić dlaczego....Adam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku, zaskakujesz mnie! hyc, hyc...
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mnie też zaskoczyłeś - in minus. Nie lubię. I nie polubię. To, że używasz i że ominąłeś bariery, których strzeże ten czy ów, który teraz Ci przyklaskuje, nie oznacza, że jesteś wielki. I że wiersz jest wielki. Zabawiłeś się jak mały chłopczyk. Słowem. Adamie, faktycznie, nie musisz mówić, dlaczego.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeszcze żadna poranna kawa nie obudziła mnie tak szybko jak Twój wiersz, no i sprawdzałam czy przypadkiem nie pomyliłam autora...ale nie...sam tekst mnie nie powalił, choćby dlatego, że już dawno leżępozdrawiam, aga
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Pelman @ Aug 23 2003, 08:27 AM) To... to... toż to SIOK.No... wiersz jest? Jest!I o to chodzi...Krzysiek Ożesztyalewiersz!!!!...opinię wystukuję dużym paluchem u prawej nogi..leżąc pod biurkiem..więc wybacz błędy zniewolona Mirka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Krzysia Skrzypczynska @ Aug 23 2003, 09:46 AM) Zabawiłeś się jak mały chłopczyk. Słowem. Adamie, faktycznie, nie musisz mówić, dlaczego. A nie wolno się pobawić troszeczkę? To dopiero początek zabawy Pozdr.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I jeszcze jedno małe zdanko.Nie ma czego wybaczać, a Aga i Mirka natychmiast wstawać, bo ja teraz się kładę. Ze śmiechu też trochę Pozdr. w końcu wesoło
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku..leżę kiedy chcę. (my ..kobiety już tak mamy) .i proszę mi tu za despotę nie robić...no i jak tu wstawać..skoro..ty się kładziesz???? no i nie mów..że to była zabawa....chociaż....niech sobi będzie czym chce...ten wiersz...swoje czuję
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wierszyk może i fajny i takie tam....troszkę zaskoczył może...wielu osobom się spodobał...ale nie mi.i tyle.Pozdrawiam, Kai Fist
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zdaje się, ze tylko ja dojrzałam to, co.... No, baw się, skikaj do chceszdokąd. Pękaj...ze śmiechu. Czekam na ponowne uderzenie. Jak myślisz, jak długo uda się jeszcze?
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podejrzewam..że Mirek jednak..nie bawił się... ..tak do końca
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Krzysia Skrzypczynska @ Aug 23 2003, 01:04 PM) zdaje się, ze tylko ja dojrzałam to, co.... No, baw się, skikaj do chceszdokąd. Pękaj...ze śmiechu. Czekam na ponowne uderzenie. Jak myślisz, jak długo uda się jeszcze? Moim zdaniem jeszcze długo. Chyba myślisz, że śmieję się z komentujących? No to jesteś w błędzie. Z siebie się śmieję i do was przede wszystkim. I jeżeli piszę poważny tekst, to wcale nie znaczy, że przy jego wymyślaniu dobrze się nie bawię. Jest wprost przeciwnie. Zabawa to nie tylko błazenada. To przede wszystkim czysta radość ze stworzenia czegoś mniej lub bardziej wartościowego. Pozdr.P.S. Chyba jednak nie dojrzałaś tego, co najważniejsze. O czym, Twoim zdaniem, jest ten wiersz?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dotyk @ Aug 23 2003, 01:38 PM) Podejrzewam..że Mirek jednak..nie bawił się... ..tak do końca Tak do końca to nie...Akurat skończyłem jedną reklamę i wcale nie było mi do śmiechu Pozdr.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku drogi, a jak myślisz, czemu ja leżę;-) pozdrawiam serdecznie, aga
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lubisz??? Pozdr.
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie się podoba.Jest to dla Ciebie rodzaj zabawy?Tysiąc razy bardziej ciesze się z tego powodu!!Z pełną powagą mogłabym wygłosić Twój wiersz przed wielkim tłumem i nikt by się nie zaśmiał Gwarantuje....Peace
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Magdalena C @ Aug 24 2003, 06:58 PM) A mnie się podoba.Jest to dla Ciebie rodzaj zabawy?Tysiąc razy bardziej ciesze się z tego powodu!!Z pełną powagą mogłabym wygłosić Twój wiersz przed wielkim tłumem i nikt by się nie zaśmiał Gwarantuje....Peace Tylko rodzaj zabawy. Nie traktuję pisania jako celu w życiu, a tym bardziej nie jest to misja czy powołanie. Po prostu tak zabijam wolny czas Pozdr.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię się śmiać, ostatnio odkryłam tę przyjemnośćpozdr. aga
Rekomendowane odpowiedzi