Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 zagubiony pośród dni słucham świerszczy gry zagubiony pośród nocy szukam w księżycu mocy tak - jestem romantykiem człowiekiem wrażliwym rozmawiam nie tylko ustami lubię rozmawiać dotykiem zagubiony pośród nocy i dni przenoszę rzeczywistość życia w jasne kolorowe sny
Mieczysław_Borys Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Jako mężczyzna być romantykiem i wrażliwym, bo bardzo piękna cecha człowieka. Ja też jestem romantykiem i wrażliwym - i te cechy są najpiękniejsze, jakimi Bóg ludzi obdarzył.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 @Mieczysław_Borys Witaj Borysie - miło że zajrzałeś - dzięki za kom. i pozdrowienia . pozd.
Mieczysław_Borys Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Za Borysa nie obrażam się, ale lubię jak ktoś mówi do mnie: Mieciu, a przede wszystkim: Mietku. Pozdrawiam Świątecznie życząc dużo zdrowia i pięknych wierszy, bo kiedy masz romantyzm i wrażliwość, to Twoje wiersze muszą być piękne. Mietko.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @Mieczysław_Borys Witam ponownie - głupio wyszło za co przepraszam - zawsze zwracałem się do ciebie po imieniu - czemu wyszło jak wyszło nie wiem .. pozd.
Mieczysław_Borys Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar - nic Tobie głupio nie wyszło i nie musisz za nic przepraszać, po prostu Borys przypadło Ci lepiej do zapamiętania. Borys jest piękne nazwisko polskie, a imię rosyjskie jest. Ja mam na nazwisko Borys. Ale ja jestem jak dziecko, więc jak ktoś do mnie się zwraca Borys, nie obrażam się, powtarzam, ale wolę Mieciu lub Mietku. Wesołych Świąt Wielkanocnych.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach ten dotyk lubię dotykiem rozmawiać aksamit pieszcząc subtelnie krągłości podkreśli nawias zaś sen kolorem wypełni :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 @Waldemar_Talar_Talar A czy Twoja Pani czyta Twoje wiersze? Słonka :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 @Alicja_Wysocka Witam cię serdecznie - dzięki za czytanie . Zdarza się czasem że przeczyta - ma bzika na tle kwiatowego ogródka któremu poświęca dużo czasu A jak przeczyta to zawsze pochwali albo zgani ... pozd.
Krzysztof_- Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Straszne rymy, straszne bzdury.
Rekomendowane odpowiedzi