Wawrzynek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 kilkanaście okruchów za godzinę i tak zwane złote ręce trzymały dom by nie przechylił się w stronę upadku najlepiej jest tam gdzie nas nie ma nie docierało do czasu lądowania gołą dupą na ojczystym lotnisku moje dzieci muszą mieć lepiej niż ja choćby bez koksowników na mrozie bez przepustek i ciągle zaczajonej za rogiem armatki wodnej zmywającej gorące głowy nim zalały się krwią synku kupimy dzisiaj truskawkę słodszą od snikersa taką naszą polską i nie mów mi że gwiazdorzę
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jestem pełen uznania, naprawdę ujmujący obraz.
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 mnie się podoba tylko ten tytuł zz bardzo wydumany; nie wystarczy sama fragaria?
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 W końcu napisałaś wiersz ! W kwestii tytułu. Można czasem przesadzić i tutaj to nastąpiło, ale jeśli uważasz, że nie, warto jeszcze dodać : antropofit udomowiony, będzie komplet :) pozdr
Anna_Wtorek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 o, autor przestał się bawić bronią, a zaczął słowem gratuluję
Wawrzynek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dziękuję wszystkim za czytanie i słowo. A bronią napewno jeszcze kiedyś się pobawię...co ja za to mogę jak lubię :)...nie mogę sobie odmawiać jeszcze tej przyjemności:). Pozdrawiam.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 "By nie przechylił się w stronę upadku"- przed upadkiem? Tytuł przedumany, krótko, za Babą. Fajny, bardzo!
LadyC Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 tekst taki polski fajny, a tytuł taki cudzy ;)
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. !!!
Wawrzynek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dziękuję wszystkim za czas z moim słowem:)
Rekomendowane odpowiedzi