G--K Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 pociągi na wietrze światła i mosty w deszczu w pustych lustrach serc szary brud umarłych miast a ja stoję i krzyczę modlitwę by było mnie więcej
PiątaPoraRoku Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 no tak....a ja jak zwykle muszę pochwalić...... ostatnia zwrotka powalająca z nóg... usmiech przesyłam:)
G--K Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 kłaniam się nisko i pozdrawiam ......a jak tam krajobraz poranny???
Natalia Irlandia Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Hmmm.....to było cudowne:-) Nic bym nie zmieniła , poprostu jestem zachwycona. Pozdrawiam serdecznie.
G--K Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 dziękuję ślicznie....ukłon i pozdrowienia....." z samego rana "
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=3292 proponuję przeczytać i bez porównań - jedynie poprzednicy niech się zastanowią nad sensem tego i owego - bez reklamy i reklamacji - jakoś ten tu mi zupełnie nie pasuje - taki troszkę infantylny - ale to oczywiście moja sugestia MN
G--K Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 dzięki za infantylne sugestie.........pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy bo jeśli taki odbiór to nie mam co tu robić i proszę wziąć ten mój poprzedni wywód za ten wiatr - choć w rzeczywistości - to pociągi wywierają na powietrzu wiry tworzące wiatry - znane są przypadki w Ameryce Płn. kiedy to taki super-ekspress skądś-do-kądś narobił więcej szkód niż inne traby powietrzne przez dobrych kilka poprzednich lat - niech i ja tym odwieję MN
aneta michelucci Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy bo jeśli taki odbiór to nie mam co tu robić i proszę wziąć ten mój poprzedni wywód za ten wiatr - choć w rzeczywistości - to pociągi wywierają na powietrzu wiry tworzące wiatry - znane są przypadki w Ameryce Płn. kiedy to taki super-ekspress skądś-do-kądś narobił więcej szkód niż inne traby powietrzne przez dobrych kilka poprzednich lat - niech i ja tym odwieję MN byłam i patrzyłam , hmmmm...coś w tym jest,Messalin oko
PiątaPoraRoku Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Ja tez byłam i nie bardzo wiem co z tego wynika... ma się jeden do drugiego jak pięść do oka....
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałem powyżej PPP, ze nie o porównanie chodzi MN
G--K Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Witam wieczorowo............... i proponuje kompromis w moim stylu.... ja ten wiersz usunę i pójdziemy wszyscy na piwo....... :-)
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie usuwaj G--K - a piwo piewm - gdzie mam się stawić? MN
G--K Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2004 ps.........ja stawiam ......no tak miejsce..?..coś będzie trzeba zaimprowizować... :-) czekam na sugestie............
Rekomendowane odpowiedzi