Kraft_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 nie od razu rozświetlimy żyrandole rozwiewając mroki lęku ukrytego w zakamarkach najpierw na granicy pragnień posłuchamy jak grają zmysły by wszystko co ukryte pomiędzy zatańczyło zgodnie z ruchem wskazówek wyobrażeniami zegara o nocach przynoszących wyczekiwanie szalone_ kiedy spełnią się wszechświaty pożądanie wypije całą wodę ze studni rozkoszy oknem na ogród wyleje każdy świt rozbłyśnie zbudowany z szeptów żadną słoną kroplą więcej nie spływając po policzku wtedy poczujesz że miłość to nie error że tytuł istnieje naprawdę
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dałam się ponieść wyobraźni. Poprowadziłeś mnie jak za rękę do egzotycznych kwiatów w Twoim ogrodzie. Spodobało mi się spełnienie wszechświatów, pożądanie, które pije całą wodę ze studni rozkoszy i jeszcze świt zbudowany z szeptów. Pięknie pachną. Subtelny erotyk, taki jak lubię. Pozdrawiam :)
Kraft_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, dziekuję... :) Pozdrawiam ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 @Kraft_ Mnie jeszcze bardziej, bo Ty się napracowałeś, a ja tylko podziwiam i się delektuję. W wolnej poezji raczej nie gustuję, ale czytuję, bo chcę, bo tak trzeba. Od czasu do czasu ujmują mnie jak ten. Kłaniam się wdzięcznie :)
Kraft_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odkłaniam... i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa... :)
Deamon_ Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Weź się chłopie do kupy albo kupy kopulacji i zrzuć ten źyrandol na pustkowia inteligencji pozawymiarowj. Jęczysz, jęczysz, jęczysz... do burdelu idź mistrzu. Wiersz taki nudnawy o kiepska d.. poobijać należy capisi? Jak nie to wrócę, ale jako ta czarna ogromna postać i jak to mówi F Kiepski ,, takiego kopa cycu zasadzę''... Mam znajomą Nefretarii piękna fiołkowe oczy, ciało jak z alabastru i zapach Hat' hore. Co ty wiesz baranku baży!!!!!
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Coś tylko podpowiem. Czy: mroki lęku, to dobre zestawienie? pozdr
Kraft_ Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "do burdelu idź mistrzu" ... heh, zaiste... jesteś mistrzem... :) pozdr.
Kraft_ Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wydaje mi się, że tak... :) lęk ma swoje ciemne strony... ;) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi