cezary_dacyszyn Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 ja proszę pana nakładam bana bo rzecz to bardzo niesłychana by już od rana jak do barana a gęba taka nieokrzesana Świnoujście 15 I 2014
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 No i ekstra, nawet tytuł trafiony :)
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pojawić się może, byle pod .. "postacią".. ;) Hej.
cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o w m ... a można jakość tytuł zmienić ? czeski błąd ... :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. post ... może skłonić do przemyśleń ... Postacie oczywiście ;-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mnie się właśnie tytuł podoba :P Kiedy na przykład ktoś ma kilka nicków i sam sobie pisze peany pod wierszami, to wtedy taki tytuł jak najbardziej mu przystoi.
Jacek_Dyć Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czy ten wierszyk bardzo przypadający mi do gustu był dla mnie? Spostrzegłem iż odblokowano mnie, ale nie wiem czy na długo, zatem wykorzystując to zdążyłem już coś wkleić, ale i tak podklejałem ciągle podczas niebytu pod istniejące publikacje, wykorzystywałem furtkę, którą nie domknięto za mną. Pozdrawiam cię Cezarze serdecznie po długim okresie niebytu.
Rekomendowane odpowiedzi