haiku
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez KOBIETA · Opublikowano
@hollow man Tydzień? chętnie usunę konto! Tylko nie wiem jak to się robi!Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
już trzy razy próbowałam! co to za portal jest? wszystko albo nic ! -
@FaLcorN Nie chcę bukietów @FaLcorN Nie chcę.! @violetta Violetta ! Oszaleć można z uwodzicielamiZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Poeci -
Przez hollow man · Opublikowano
@KOBIETA No. I do tego kłopoty z rozpoznaniem własnej sytuacji, bo tu piszesz, że ćpasz dopaminę, a pod Poradnikiem piszesz, że nie ćpasz ;) I do tego reakcja jak z podręcznika Melibrudy: Dwa tygodnie?! Och nie, to niemożliwe ;) -
@LessLove odnaleźć raj utracony … Ponieważ z wielkiej tęsknoty, czasami umieramy :) tak go odbieram…wiersz :) Kim jest kobieta z kraju Kusz ? Kleopatrą? :) „Była kobietą niebywałej urody a wtedy, gdy jej urok był właśnie w szczytowym rozkwicie, sprawiała zaiste uderzające wrażenie; ponadto miała czarujący głos a za pomocą swych wdzięków potrafiła zjednać sobie każdego. Skoro patrzenie na nią i słuchanie jej sprawiało ogromną przyjemność, ona sama miała zdolność podporządkowywania sobie każdego, nawet znudzonego miłością człowieka, który najlepsze lata miał już za sobą”. ( Kasjusz Dion ) pozdrawiam :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi