cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 świt rozda nowe karty poproszę o blotki nie chcę się łudzić na jakiś czas oddam do komisu pokerową twarz jeśli zamienią stoły zagram z tobą w zielone nie na pieniądze nie na zapałki na zawsze Świnoujście 05 XI 2013
gabrysia_cabaj Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 oddam w komis? oddam do lombardu? hm.....
sun Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Przyroda nie znosi pustki ciągle gra w zielone :) Pozdrawiam
pijaczyna_ok Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Czarek - gram w bridgea - nie wiem, czy powinienem się do tego przyznawać.. przerąbane ogólnie....
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. komiks ? dla bardów ? hmm.........................
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli wiersz to cieszy ... jeżeli Muza to ... ??? ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjąłem ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze możesz na zapałki ;-) one są strasznie przerąbane :-)
Nata_Kruk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Ten podoba mi się, tytuł może troszkę mniej. A wiesz, że 'czytnęło' mi się.. rozdaje.. niechby ten świt był już dzisiaj i to "na zawsze", pomimo, że twarz chwilowo w komisie.. ;) Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn zdaje się, że mowa o miłości... przypomniał mi się taki stary polski film "zielona miłość"... pozdrawiam Czarku :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Nato! Tytuł jest esencją całego wątku - ale trzeba znać temat żeby zrozumieć :-) Stąd też rozda, a chodzi o... Ot, cała tajemnica ;-) Ale łzy ogólnie szczęścia, jeśli miałoby rozjaśnić... Tylko na właściwy stół czekać, oj czekać ;-) Pozdrawiam, C :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystkie wiersze są o miłości. Przecież. Nie wiedziałaś ? ;-) Dobry film chyba, coś kojarzę... To w nim szukał białego jelenia ?
Jolanta_S. Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn może i masz rację... no Bursztyn szukał białego jelenia... pozdrawiam
Wodzu_Wodzu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zmieszane uczucia... Czyżbyś przyatakował mnie?
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z bursztynu to tylko Amber Baltic ale niech Ci będzie ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy to jakakolwiek recenzja wiersza... Napisałeś coś podobnego? W ogóle nie kojarzę tego podejrzenia o atak... Coś podpowiesz?
sława_zaczek Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 są takie łzy, na pewno to łzy szczęścia, na zawsze.. pieknie o tym mowisz, chciałoby się słyszeć...:D PS. dzięki za interwencję, przemyślałam, zmieniłam .Pozdrówki :D
Rekomendowane odpowiedzi