cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 zazdroszczę im bliskości pleców aksamit skóry chłonę głodnym wzrokiem gdybym był zaskrońcem ty leśną polaną niestety tak nie jest albo chociaż jeepem ty szeroką jezdnią żadne skróty jednak nie prowadzą doń słowa to żadna ekstaza ale niech Świnoujście 30 V 2013
henryk_bukowski Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 ...kobiety zakochują się przez uszy..więc mógłbyś troszkę się wysilić..watpię by jakaś Marry..poleciała na takie porównania..jak leśna polana(jeszcze by uszło)..i szeroka jezdnia(tutaj to raczej lepsza scieżynka..i to jeszcze dziewicza..byłaby wskazana)..:)Zwłaszcza ,że chcesz unużać w niej swojego "zaskrońca"..proponował bym:" gdybym był pasikonikiem,a ty łodygą trawy,moglibyśmy pobujać się w słońcu,ale te parszywe wstążki piją za dwóch,więc nie dziw się że, jestem taki zazdrosny":)..lub coś w tym stylu..co z Wackiem i Jeepem..jak i parkowaniem ma niewiele wspólnego:)no chyba ,że Ona stoi przy drodze.i nie ma czasu na pierdoły..to wiersz jest ,aż nadto budujący..by uznała Cię za łosia:)- pozdrawiam Heniek:)
Jacek_Dyć Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski Staram się nie używać wulgaryzmów, ale ten kubeł zimnej wody jest zajebisty, a skoro zostało powiedziane wszystko, ja nie muszę się wychylać. Pozdro.
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @cezary_dacyszyn Do pragnień , ich spełnienia prowadzą przeróżne drogi ,a słowa droższe od wstążeczki stanika! Pozdrawiam Czarku!
Marlett Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Biorę jedynie dwa pierwsze wersy. Dalej poleciałeś zbyt szeroko - mało subtelnie. No ale przecież nie jesteś Norwidem.
a._mrozinski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Żałuję, że nie zakończyłem czytania na pierwszej części. Mea culpa.
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. intencją tego tworu nie było na szczęście wywołanie u jakiejś Marry chuci zakochania się w autorze. Natomiast co ja poradzę, że naturalnym biotopem zaskrońca są leśne polany ... :( Cóż... skoro osobiście wolisz ścieżynki to polecam samochodzik na baterie :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam również :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zostaw !!! Bez nich dalsza część już w ogóle straciłaby sens :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życzyć pozostaje byś lepiej pisał niż czytał :) Dziękuję za wgląd i pozdrawiam, C :)
sun Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Brakuje mi tu trochę Twojej finezji. Ta "szeroka jezdnia"... no wiesz! ( Chyba, że takie lubisz..). 3-maj się, pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Finlandia + poezja = finezja W PL nie mam 4my ... Serdecznie :-)
sun Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 @cezary_dacyszyn Tak czułam, że na trzeźwo to będzie trudno na tym portalu :)
Jolanta_S. Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 @cezary_dacyszyn do erotyka daleko, ale pierwsze dwa wersy są apetyczne... gdybym był zorro a ty moją szpadą albo chociaż... niestety tak nie jest słowa to nie ekstaza ale wstążeczki stanika mogą być początkiem tylko jak je rozwiązać ;) Cezary, pomyśl o finezji :)))
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z finezji miał ... em to gdybym był kotem w butach a ty bosą wiewiórką za mało jedno podwórko ;-))
Jolanta_S. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 @cezary_dacyszyn :) no i piękne miał... szlachetne kamienie morze jeszcze ma na dnie zasypane piachem trzeba czekać aż wyrzuci na brzeg serdecznie - jol
Rekomendowane odpowiedzi